Ukategorisert

Alt for lenge siden sist…

‭Dagen i går betydde så utrolig mye, bare det å endelig ta seg tid til å møtes, det gjorde utrolig godt. Så utrolig koselig å se deg igjen, det er alt for lenge mellom hver gang, noe som er så typisk oss. Uansett hvor kort eller lang avstanden er så vet vi at vi har hverandre, vi vet det bare er en telefonsamtale unna om vi skulle trenge det.

Ekte venner, det er noe alle trenger. Og jeg er så heldig som har deg, en god venn som vet å sette pris på den jeg er, noe som gjør meg så utrolig godt når jeg er med deg.

Ekte venner trenger vi, det å bli sett for den vi er, det å kunne være oss selv på godt og vondt uten å måtte tenke oss om.

Jeg har i perioder hatt mange rundt meg, men kun noen få har virkelig vært en god venn. Det er de få men gode vennene som har gitt meg gleden i hverdagen, gleden i det å være på skolen og det å ha noen å kunne snakke med. For det er viktig å kunne føle seg som en av alle, å være en del av noe. Et vennskap er limet i hverdagen, man gleder seg til å stå opp neste dag, se igjen vennene og kjempe seg gjennom de tunge kjedelige skoledagene sammen.

Dessverre er det de som må komme seg gjennom en skolehverdag alene, de som spiser matpakken sin alene, og de som står alene i skolegården. Det er ganske tøft. De trenger å bli sett, på lik linje som de som har gode venner rundt seg.

Velg å være deg selv, så vil vennskap bli skapt på riktig grunnlag. Omgås med de som gir deg positivitet i hverdagen og gir den gleden du trenger for å ha det bra. Våg å gå bort til de som er alene, det skader ikke å ønske de velkommen inn i gjengen din. Et lite «Hei» betyr så mye mer, hils på både kjente og ukjente, så vil du gjøre dagen til andre så mye bedre.

Gi ensomme eller de ukjente en sjanse til å være en av alle, ikke den ene.

-Siv Anita

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *