Ukategorisert

Noen fakta om meg

 🌸  Jeg hater stress, dette er noe som får meg lett frustrert og irritert, men jeg er nesten alltid alt for sent ute til avtaler. Noe som jeg selvfølgelig hater at jeg er. Jeg planlegger alltid i god til i forveien, og har nesten satt meg en liste for hva som må gjøres og i riktig rekkefølge før jeg går ut døren.

  🌸  Er det noe jeg hater, så er det smatting og intense små-lyder. Å hate er et sterkt ord, men akkurat slike ting er noe som plager meg intenst.

 🌸 Jeg har ei blære så liten som en liten nøtt, jeg går ofte på do, og om jeg er ute i selskap, ute på byen eller uansett hva så planlegger jeg ofte å gå på do før jeg går ut døra, eller før jeg forlater et sted.

  🌸  Jeg er ubesluttsom når det gjelder å velge, eller det å bestemme meg for noe der og da. Som for eksempel å velge film. Kvelden kan plutselig bli lang om det er jeg som skal velge.

  🌸  Jeg har fått høre at jeg er ufattelig sta, er vell noe jeg kanskje har innsett litt selv også. Jeg gir meg ikke før jeg får det slik jeg vil ha det.

  🌸  Jeg har 5 søsken! Her er det mine dine og våre, men alle er like mye søsken. Jeg og helbroren min bodde fast hos mamma og annen hver helg hos pappa, jeg vil si vi har en stor familie, men også to helt vidt forskjellige familier. Vi var ikke lengre kun oss to som søsken, vi fikk da to stesøsken og to halvsøsken.

🌸 Jeg elsker late dager! Er så glad i å slappe av, se film og serie, og bare glemme klokka helt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *