Ukategorisert

Jeg innså det til slutt

Det er alt for tidlig å tenke på julegaver, men tanken på å begynne litt i det små – allerede nå, den er god. For om jeg begynner å tenke ut hva jeg skal handle inn i gaver allerede nå så sparer jeg meg for mye stress rett før jul.

Og stress, det er virkelig noe jeg håndterer så som så…

Planlegger man i god tid, holder øya åpne for mulige innkjøp og eventuelle salg, så kan man spare seg selv for mye slit og ikke minst sparer man visa kortet for å ta fyr.

Er det en tid hvor vi bruker alt for mye penger, så er det i jula. Vi skal ha gaver, mat, mye godis, og kanskje kjøper man inn ny julepynt? Eller et nytt antrekk til både julaften og nyttårsaften. Og vipps, så er kortet tomt.

Bruk tiden godt, begynn med planleggingen, se over hva man har fra før, av både finklær og julepynt, planlegg gavelisten nøye og se etter tilbud. Gaver må ikke koste så utrolig mye, det koselige er å kunne gi noe som betyr noe, som et bilde, eller noe som symboliserer et godt minne.

Tenkt deg godt om, og se hva har du mulighet til å gi, ikke føl at du må gi alt og mer enn det, ikke sett seg selv i fella, hvor du blir å måtte spare inn de første seks måneden av det kommende året.