Ukategorisert

Kjære Farmor

Når jeg ser tilbake, ser jeg bilder som maler livet med glede og lykke. Det er minner for livet som gir mening og kjærlighet til hverdagen. Du ga meg trygge, gode rammer i oppveksten, og mest av alt ga du av all din kjærlighet. 

Din omsorg er den gode støtten i min oppvekst og troen på meg selv i livets vanskelige oppgaver. Så sterk som du er, det kreves så mye, i oppturer og nedturer var du stødig. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg ser opp til deg. Min kjære Farmor, du er min barndoms ledsager, du har vist meg så mye, for ikke å snakke om hvor mye jeg har lært av deg. Du er det sterkeste, flotteste menneske i hele verden! 

Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg setter pris på at du er min Farmor, men når jeg ser tilbake på alt det fine vi har sammen så kan kjærligheten forklare hvor glad jeg er i deg<3 

Savner deg<3

Min Farmor kjempet i mange mange år, hun var tøff, det tøffeste og sterkeste mennesket jeg kjenner. Hun ga seg nemlig ikke, for hun sto på og kjempet alt hun orket og mye mer enn det. Hun ga seg aldri. Modig, det var det ingen tvil om at hun var, for hun var den modigste av alle. 

5. Mars 2019 takket hun for seg, og himmelen fikk en vakker engel. Jeg savner deg så uendelig mye, men er så glad for all den tid jeg fikk sammen med deg. Jeg føler meg heldig. 

-Siv Anita

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *