Ukategorisert

Smoothie

• 3 stk bananer

• fryst bringebær (ca 2 dl)

• fryst mango (ca 1 dl)

• appelsin juice (litt etter litt, og finn den tykkelsen du selv ønsker)

Jeg elsker smoothie, kan aldri bli lei av det!

Jeg begynte å lage smoothie rundt 2013/2014, ble hel avhengig av det når jeg trente 4-5 dager i uka. Selv nå når jeg ikke trener like mye tar jeg ofte en smoothie med meg på tur ut døra. Smoothie er jo så lett og lage, enkelt og ta med i hånda på tur ut døra eller på trening. Smoothie er et perfekt mellommåltid, eller som tillegg til et fullverdig måltid. Det er så frisk og godt, det hjelper veldig på sulten da jeg har høy forbrenning og er nesten avhengig av å ha noe lett spiselig tilgjengelig.

Kom gjerne med tips til din favoritt smoothie, jeg ønsker å prøve nye varianter!