Ukategorisert

Taco fredag

Når du sitter der, du nyter det gode været, og en pause kunne aldri passet bedre enn nå.

Etter dag 2 i ny jobb satte jeg og lillebroren min snuten mot Røros. Vi kjørte Elbil og det ble to stopp med lading. Disse korte men viktige stoppene setter man plutselig pris på, noe jeg aldri skulle trodd at jeg ville si, men man åpner virkelig øya og får sett mye fint.

Vi stoppet på Støren, fikk luften hunden min og fikk handlet. Vi stoppet i Ålen, og ved en fantastisk perle langs elva ved veien. Det var så vakkert.

Etter ankomst på hytta var kveldens høydepunkt servert, nemlig taco. Taco kan spises på så mange forskjellige måter, og noen har regler på hvordan de spiser det hva de har i lefsa.

Jeg spiser det meste, og helst i lefse med kjøttdeig, mais, agurk, tomat, paprika, rømme og saus. Nå de siste månedene har jeg blitt veldig glad i eple og tortillachips i lefsa. Ei venninne av meg introduserte meg for dette i vår, og etter den gang har spist det så og si til hver Fredags taco.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *