Ukategorisert

På besøk hos Anne Brith Davidsen

For en dag dette har vært! 

Det har vært en lærerik dag me mye nytt og spennende innhold. Nå møter jeg hverdagen me ny motivasjon!

Jeg startet dagen 04.30, sto opp og ordnet meg til å dra til flyplassen. Jeg reiste med fly fra Trondheim Lufthavn Værnes til Gardemoen. Derfra dro jeg med tog til Lillestrøm, hvor jeg tilbringte noen timer. Jeg fikk sett meg litt om, og for en nydelig by det er. Litt senere på dagen dro jeg hjem til ei fantastisk dame, som må være den sterkeste dama jeg vet om. Og for en ståpåvilje hun har, hu er råtøff. Hun er virkelig ei dame som gir alt og mye mye mer.

Jeg har nemlig vært hjemme hos Anne Brith Davidsen på Workshop sammen med de andre jentene fra Influencer programmet. Det var fantastisk å endelig kunne møte de andre og bli litt bedre kjent. 

Jeg gleder meg til reisen videre, med mye jobbing og nye mål!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *