Ukategorisert

10 ting jeg er redd for

  1. Edderkopper og andre småkryp – Kunne levd uten disse! 
  2. Nål – alt fra synål, stifter og andre lignende nåler eller spisse gjenstander. Får fnatt i fingrene! 
  3. Glattisen – Føler meg som bambi på isen når jeg er ute å går om vinteren, og det å kjøre bil på glattføre er noe jeg aller helst vil unngå. 
  4. Bade i sjøen – ekkel bunn, tang og tare, og man vet virkelig ikke hvilke fisker som lever i vannet.
  5. Miste noe jeg er glad i – selv om man vet at livet går en vei, alle skal en dag dø, men det er så tungt å måtte miste noen man er glad i.
  6. Heis – Å ta heis er noe jeg alltid har vært redd for, husker spesielt når jeg var liten å vi skulle på besøk på sykehuset, Mamma måtte gå 16 etg. trapp med meg fordi jeg ikke turte å ta heis. 
  7. Humle – Jeg var uheldig å tråkka på ei humle når jeg var liten, jeg og storesøstra mi sprang over plenen, noe som endte i full smerte for min del. Vi fikk god hjelp av en nabo da foreldrene våre ikke var kommet hjem. 
  8. Gå barbent – Jeg takler virkelig ikke å gå barbent. Det å bare vite at man tråkker i mye dritt og lort, men også er det så sykt vondt om man tråkker på stein. 
  9. Komlokk – Går alltid rundt de, vet ikke helt hvorfor men det har alltid vært slik. 
  10. Blodprøve – Dette er det verste jeg gjør, jeg hater det noe så sinnsykt, men har alltid tatt blodprøver når jeg har vært hos legen, uansett hvor redd jeg er, for det er jo snakk om helsa. Men kroppen min kobler helt ut, velger å ta et avbrekk mens nåla er i arma mi, og vips så har jeg besvimt. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *