Ukategorisert

Drømmeprinsen kom på døra

Det er det vell ikke alle som kan si! 

På denne tiden bodde jeg hjemme hos bestefaren min, jeg gikk skole og var så heldig å få bo hjemme hos han. 

Jeg hadde et stort rom i andre etg. Og en kveld skulle jeg ned for å ordne meg mat. 

Det jeg ikke viste var at det var besøk på stua.

I det jeg går inn på kjøkkenet ser jeg det sitter noen der, i mørk genser og bukse, med caps. Om jeg husker rett var det turklær han hadde på seg. 

Jeg er ei som pleier å hilse på, men akkurat den kvelden var det ikke så enkelt, jeg tror nok jeg ble litt tatt i øyeblikket. Men tenkte ikke noe mere over det. Jeg var ikke akkurat noe særlig ordnet, følte meg litt ustelt for å hilse på en så spennende fyr som plutselig satt i stua. Jeg viste ingenting om han, om hvem han var eller hvor gammel han var.  

Jeg gjorde det jeg kom ned for. Jeg ordnet meg mat og gikk opp igjen. Tiden gikk, og jeg viste ingenting om han som plutselig satt i stua den kvelden. Men helt ærlig så tenkte jeg ikke noe over det heller, jeg levde livet mitt videre. 

Via en venn av meg, kom jeg i kontakt med en som var jegerprøveinstruktør. Jeg hadde vurdert lenge å ta jegerprøven, og nå chattet jeg med instruktøren på facebook. Dette var på en kveld jeg var ute på fest, og selvfølgelig hadde jeg fått noe godt å drikke innabords. 

Det viste seg at dette var han som satt på stua den kvelden jeg gikk ned for å ordne meg mat. Jeg husker jeg var ekstra nysgjerrig på hvem han var, husker ikke så veldig mye fra kvelden vi chattet, men han henta meg på fest og kjørte meg trygt hjem. Dette var en fin start på våre koselige kvelder sammen, som det ble flere og flere av. 

Jeg har i ettertid fått høre at han var på besøk for å hjelpe bestefaren min med vilkameraet. Han hadde selv fått høre at barnebarnet var hjemme, noe som kanskje også gjorde det litt ekstra spennende for å dra å hjelpe til, i håp om å få se meg. 

Jeg har virkelig møtt en som vet å overraske meg, vise og dele av sin kjærlighet. Nå ser jeg frem til å få vårt første barn, gi all vår kjærlighet videre til et nytt lite menneske, som trolig vil bli den nye sjefen i hjemmet. 

Arver nok staheten min, mine blå øyne, og håper virkelig lille baby arver din tålmodighet. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *