Ukategorisert

Et lite liv inni magen min

Inni magen min er det et lite liv. Jeg har alt begynt å kjenne bevegelser, at det er noe der, noe som rører på seg.

Klærne mine er ikke lengre behagelige å gå i, jeg kjenner det strammer, noe jeg ikke er helt vant til. Jeg har alltid vært slank, noe som gjør at jeg kjenner forandringene på kroppen under graviditeten tidlig. Magen har begynt å vise seg. Jeg har allerede gått til innkjøp av en mamma-bukse og noe andre gode, behagelige bukser.

Formen har ikke akkurat vært på topp, noe som sier seg selv når kroppen går gjennom et svangerskap. Det vil bli forandringer, smerter, men også mye glede ved dette.
De siste uke har energinivået vært på det laveste, og smerter i magen og ryggen har tatt seg opp. Kvalmen har jeg ikke kjent på en stund, heldigvis.

Jeg gleder meg videre til denne reisen, til å kjenne at den lille i magen min vokser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *