Ukategorisert

Middag med de kommende besteforeldrene

Rett og slett en perfekt avslutning på helga! 

Da er søndagen strax over og mandag står snart for tur. 

Jeg har ikke fått gjort noe stort nytte utav denne dagen, ikke noe annet enn litt klesvask, noe som alltid er litt kjekt å få unnagjort før en ny uke starter.

Jeg klarte til og med å kave meg avgårde på trening, noe som var godt til både kropp og sjel. Jeg har vært medlem i impulse ganske lenge men har slitt med å komme meg avgårde, graviditeten har slitt meg ut, vært en del dårlig og rett og slett ikke klart å komme meg til trening. Men denne lille økta gjorde seg virkelig! 

Vi avsluttet denne flotte søndagen med middag med de kommende besteforeldrene på Chopsticks på Ranheim. Vil nok si at denne resturanten er en av mine favoritter.

Vi koste oss sikkelig, med god mat og gode samtaler. Å samle de kommende besteforeldrene er noe jeg setter høyt, de kommer til å ha mye med hverandre å gjøre fremover, og da ønsker vi som foreldre at besteforeldrene skal møtes og bli bedre kjent før lille baby i magen kommer til verden. 

Vi går en spennende tid i møte, vi som kommende foreldre gleder oss utrolig mye, det gjør også kommende mormor og morfar, og kommende farmor og farfar. Babyen vil bli omgitt av uendelig kjærlighet, i trygge og gode armer. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *