Ukategorisert

Gutt eller Jente – Blått eller Rosa

Om det er gutt eller jente er veldig avgjørende for planleggingen av innkjøp av klær og andre ting. Dette er veldig vanskelig å få gjort nå når vi enda ikke vet om det er gutt eller jente. 

Jeg har allerede fått sett meg en del om i butikkene etter babyklær, noe som har vist seg å være veldig vanskelig. Spesielt når vi enda ikke vet hvilket kjønn det er. 

Planen vår har vært å kjøpe mest mulig nøytral, mye fordi vi ønsker å kunne bruke opp klærne til neste baby, da de ikke slites noe i denne babyalderen. Å kjøpe nøytrale klær gjør det veldig enkelt om vi skulle få det ene kjønnet nå og det motsatte neste gang. 

Klærne som selges i barnebutikkene fins ikke nøytrale farger, det er få plagg som er nøytrale, de er ente i blått eller rosa, altså guttefarger eller jentefarger. Selvfølgelig kan en jente bruke en blå body og en gutt bruke en rosa body, det er jo ikke det, men ønsker gjerne å kunne kle opp babyen sin i helt nøytrale klær som ikke tilsier noe om kjønnet. For en guttebaby som bruker rosa body kan lett bli tatt for å være jente, og selvfølgelig motsatt, en jente i blå body kan bli tatt for å være gutt. Det burde så absolutt vært et mye større utvalg av nøytrale baby og barneklær.

Denne uken vil vi få vite kjønn på babyen, noe vi ser frem til, både for planleggingens del men også for å bli mere kjent med babyen. Det er jo nå jeg vil kjenne mere spark i magen, generelt mye mere liv og bevegelse. Og kanskje pappen kan kjenne sparkene snart? Vi ser frem til fortsettelsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *