Ukategorisert

Vi ønsker å velge navn selv

Å finne et navn til babyen sin er en stor avgjørelse, en avgjørelse som jeg lenge har trodd skulle være lett, men som viser seg å være mye mere vanskeligere. 

Jeg har i mange år hatt en liste klar. Denne lista har bare blitt lengre og lengre, men jeg har alltid hatt noen favorittnavn som har grodd seg godt fast i hjerterota. 

Jentenavn synes jeg er så lett å komme på, men guttenavn derimot, det er hakke vanskeligere. Nå vet vi enda ikke hvilket kjønn det er som skjuler seg i magen min, men det får vi vite på neste ultralyd om en uke.

Selv om jeg har noen navn jeg aller helst ønsker på babyen vår, så er vi jo to om det, det er meg og pappaen. Det er vi som må bli enige om det perfekte navn til babyen vår. Dette har vist seg å være litt vanskelig, da det viser seg at vi liker litt forskjellige navn. 

Selv om jeg kanskje stresser litt mer med navn enn hva samboer gjør, så har vi klart å bli enige om en ting, og det er at det er vi som skal bestemme navn, ingen andre. Derfor velger vi å ikke fortelle hva babyen skal hete før etter fødselen. Mye på grunn av at vi ønsker ikke å bli påvirket, eller få høre «nei, det kan du ikke kalle babyen». Alltid koselig med navneforslag, men vi klarer fint å finne det perfekte navnet selv. Og hvem vet, kanskje vi endrer mening under veis eller etter vi har fått sett babyen vår. 

Vi skal nok bli enige om et fint navn, det er vell bare litt av en prosess vi må gjennom. Og så må jeg nesten innrømme at jeg stresser nok mere med navn enn hva samboer gjør, men jeg liker bare å ha det meste klart og ha noen alternativer klare på forhånd av når vi får vite kjønn.

Nå er det rolig kveld her hjemme, etter en lang helg med kurs, og den kommende uke vil også gå i et. Da er det godt å bruke de siste timene som er igjen av helgen til å slappe av.

Håper dere har hatt fin helg! Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *