Ukategorisert

Gave til meg selv

Er det innafor å kjøpe en julegave til seg selv?

Det har ivertfall jeg gjort, vet ikke om dette er brukelig men det var på tide med en ny veske og siden det er jul snart så da ble det en tidlig julegave til meg selv. Jeg har allerede tatt i bruk den og er kjempefornøyd med valget. Veska rommer mye, har en egen lomme til pc, en ytterlomme og noen små lommer på innsiden.

Jeg har sett på denne veska lenge, men bare ikke tatt meg råd til det, det har alltid vært noe annet og viktigere å bruke penge på. Men nå var det virkelig på tide, så på Black friday bestilte jeg den over nett, den var til en litt rimeligere pris på Miinto.no, og salg det liker jeg!

Er det flere som har kjøpt seg selv en tidlig julegave? eller som kanskje pakker den inn og legger den under juletreet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *