Ukategorisert

Gravid – Klesskift ble brått litt vanskeligere

Nå som jeg er gravid merker jeg store forandringer på kroppen. Både hvordan den ser ut og hvordan den føles. 

Hormonene svinger, men heldigvis føler jeg meg ikke så veldig hormonell. Jeg har få klesplagg som passer, det er vell kanskje noen få gensre som passer, ellers har jeg gått til innkjøp av noe nytt og behagelig. 

Jeg er ei typisk jente som elsker å shoppe, spesielt klær. Jeg kan gå timesvis på kjøpesenter for å prøve klær. Men nå er det stikk motsatt. I dag kjente jeg virkelig på orket, det var så gidd å gå rundt å se på klær, og når det kom til det å prøve klærne ble jeg sikkelig tung i kroppen. For det er ikke like lett å skifte klær. 

Jeg blir andpusten av nesten ingenting. Det er slitsomt å løfte på beina, kle av seg, prøve klær for så ta det av og kle på seg igjen. 

Hjemme har jeg en krakk i gangen, den har begynt å komme til nytte, og snart må jeg gå til anskaffelse av en krakk i dusjen. 

Å være gravid er fantastisk, men også slitsomt, og det blir nok ikke noe mindre slitsomt nå mot slutten. 

Men som jeg gleder meg til den lille er her, da vil nok mye av plagene være glemt, for da er jeg nok så forelsket at all kjærligheten overtar. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *