Ukategorisert

Gravidoppdatering uke 25

Da var jeg kommet inn i uke 25!
Å som tiden flyr, da er det greit å notere ned hvordan det går fra uke til uke, og da er det på sin plass med en ny gravidoppdatering her på bloggen.

Denne uka har jeg rett og slett ikke orket å ta noe gravidbilde, og det blir nok heller ikke noe nå til uka, da jeg er å feirer jul på hytta på Røros. Men over nyttår, da blir det nye bilder.

Hvor langt på vei: Er i uke 25 (24+1) Har passert uke 24 og er en dag inn i uke 25. 

Hvor lenge er det igjen av svangerskapet: Det er igjen 114 dager 

Termin: Midten av April 

Mage: Magen vokser mye mer nå! 

Kjønn: Jente 

Formen: Formen er helt grei. Har begynt å kjenne det litt i korsryggen, både når jeg går og ellers når jeg er i ro, alt avhengig av hvordan jeg sitter eller ligger.

Liv i magen: Kjenner mye liv i mage, noe som er helt fantastisk. Har også begynt å legge merke til ca tidspunkt på dagen når det er aktivitet, så babyens døgnrytme er under en prosess. Ved overgangen fra uke 24 til 25 merket jeg store forskjeller i bevegelsene i magen, bevegelsene er mye mere markerte, noe de gjerne blir fra uke til uke, og jeg kjenner godt at babyen snur og vender på seg. I tillegg har jeg begynt å kjenne tydelige spark, og kan kjenne tydelig en fot som sparker ut. Dette er nok den største forandringen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *