Ukategorisert

Jul på Røros

Da var jeg kommet frem på Røros!

Hadde nesten lagt fra meg all gleden med jula, det så virkelig mørkt ut. Jeg var så dårlig, formen eksploderte plutselig på Onsdags kveld. Nå var det bihulene som hadde fått det, jeg følte meg ekstremt mørbank der jeg lå i senga med både varmepose og dundyne.

Med saltvannsspray, varme og gode klær og godt med hvile har formen kommet seg litt, og nå kan jeg snart se litt mer glede i å nyte jula.

Jul på Røros i godt selskap med familie, snøhvite trær og snø opp til knærne, det kan ikke bli bedre. Dette er også siste jula for meg og kjæresten hvor det bare er oss, for neste jul er lille jenta vår her med oss og feirer sin aller første jul. Det gleder vi oss veldig til.

Ønsker dere alle en riktig fin jul, stress ned og nyt tida. God jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *