Ukategorisert

Svangerskapskontroll og fysioterapeuttime

Startet dagen med lite søvn, sår hals og en blanding av en tett ig rennende nese. 

Etter en god kopp med ingefærte fikk jeg kavet meg avgårde til fysioterapeuten, noe som virkelig gjorde seg i dag. Kjenner det litt ekstra på kroppen at det nå er to uker siden sist time. Normalt sett har jeg hatt en time i uka, men denne gangen var det greit å prøve med litt lengre tid i mellom for å se hvordan kroppen taklet det. 

Med en ny strekt nakke sto jordmortime for tur. Nå er heg kommet såppas lant uti svangerskapet at det er fire uker mellom hver kontroll. Vi snakket om hvordan jeg hadde det, hvordan formen har vært og er, hun kjente på magen og tok mål av magen. Utviklingen av magen er innenfor det normale. Neste kontroll tar jeg hos fastlegen, da det også skal taes blodprøver. Når det gjelder blodprøver så er dette noe jeg gjennomfører, men liker det ikke noe særlig da skrekken for slikt er på max. Så da er det like så greit å ta slikt hos fastlegen hvor jeg føler meg trygg. Heldigvis er det fire uker til og i mellomtiden skal jeg nyte juleferien på Røros, jeg reiser nå til helgen og blir til nyttår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *