Ukategorisert

Det gjelder å ta vare på seg selv

Det er viktig å ta godt vare på seg selv, for det er så viktig at man har det bra. 

Nå som jeg er gravid merker jeg store forandringer i det å virkelig ta meg tid til å stelle meg litt ekstra og sminke meg. Dette var noe jeg brukte mye tid på før jeg ble gravid. Jeg prioriterte faktisk å sminke meg fremfor å spuse frokost før jeg tok bussen til skolen eller dro på jobb. Nå er dette blitt et ork… og noe jeg nå svært svært sjelden gjør.

I jula var jeg så heldig å vinne et gavekort hos relax. Som jeg valgte å bruke på en time med klassisk hudpleie. Denne time var helt fantastisk, dette var noe jeg virkelig trengte nå. Nå som det også er vinter, er huden ekstra tørr. 

Til vanlig er jeg der jevnlig for time til voksing, nå var det digg å prøve noe annet. Jeg er super fornøyd med kundeservicen, og man får virkelig god hjelp og gode anbefalninger om produkter.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *