Ukategorisert

En mage som vokser – et sunt tegn på at livet inni utvikler seg! 

Da er jeg halvveis i uke 27. Jeg legger stadig vekk merke til nye bevegelser i magen, og bevegelsene blir tydeligere for hver dag.

Det er godt å se forandringene som skjer med kroppen, alt føles så naturlig. For kropp og graviditet er naturlig. Innerst inne var jeg i begynnelsen litt skeptisk til hvordan ville alt føles, spesielt det at kroppen forandrer seg så utrolig mye, og hvordan ville jeg bli som gravid? Ville jeg bli den hormonelle som bare klaget og søyt, ville jeg gråte over alt og ingenting, eller ville jeg nesten ikke merke noe?

Jeg merker selvfølgelig på kroppen at her skjer det store forandringer, jeg er ikke særlig hormonell, men kan selvfølgelig kjenne litt ekstra på frustrasjonen i enkelte samtale emner. Jeg har heller ikke hatt noe cravings, jeg spiser det jeg har lyst på, og selvfølgelig variert.

Gleder meg til tiden som kommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *