Ukategorisert

Forklaringen på kroppens smerter

Forklaringen på kroppens rariteter nå for tiden var bekkenløsning. Jeg har fått bekkenløsning.

Det forklarer smertene jeg har vridd meg i, og den uendelige trangen etter å hvile. Det å kunne hvile kroppen uten å måtte pakke rundt meg med masse puter, den stopper nemlig ikke her. 

Det er sikkert mange som kan kjenne seg igjen i smertene, den intense smerten som alltid er der, når du går, når du sitt og når du ligger. Bekkenløsning under et svangerskap er veldig bormalt, men alle håper jo å slippe unna. Hvor vidt man vil være plaget vil også være forskjellig fra person til person, og fra svangerskap til svangetskap. 

Noen er heldige og slipper mildt unna, andre vil kjenne det sterkere på kroppen. Uansett så er det viktigste å kjenne etter hva som føles greit, hvor mye belastning skal man utsette kroppen for. Og ikke minst, pleie kroppen, gi den trening, hvile, bevegelse i vann og varme mot kroppen. 

Jeg har alltid vært glad i varmepose, året rundt har den vært med meg. Og spesielt nå! Den varmeposen blir ikke kvitt meg. Varme er digg, og behagelig, det lindrer virkelig når smertene er på det verste. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *