Ukategorisert

Nye briller

Da har jeg vært å henta de råeste brillene jeg noen gang har sett!

Jeg har brille abonnement hos synsam, hvor jeg har tre par briller, som jeg betaler en liten sum for hver måned. Jeg har et par solbriller, studiebrille og hverdags brille.

Da jeg ikke ikke var noe særlig fornøyd me hverdags brillene mine, som i utgangspunktet var veldig fine, men som jeg følte ble helt feil til meg, valgte jeg å bytte de ut. De er ganske lik de nye, bare med en svart kraftig ramme, noe som ble litt skarpt til ansiktet.

Brillen er av merket Tom Ford

Jeg har lett lenge etter nye briller, siden en god stund før sommeren, men jeg fant ingen jeg var fornøyd med hos synsam. Jeg begynte å se i andre brille butikker.

Hos Krogh Optikk fant jeg disse flotte brillene. Jeg undersøkte muligheten for å få bestilt opp disse hos synsam, noe jeg virkelig håpet på, men hadde full forståelse for at dette kanskje ikke lot seg ordne. Jeg gikk fra synsam butikk til synsam butikk. To butikker skulle undersøke om dette var mulig. De jeg opprinnelig gikk hos, de hadde ikke mulighet til å bestille opp. Men en annen butikk hadde mulighet, og det gikk ganske kjapt før brillen kom i butikk. At det skal være så stor forskjell fra butikk til butikk, er utrolig rart, men de har regler å følge, og slik er det. Men jeg er utrolig glad for at det lot seg ordne til slutt, det viser hvor god kundeservice denne butikken har.

Takk Synsam, for at dere fikk bestilt brillen.

Jeg har brukt briller rundt ca 14 år om jeg husker riktig. Jeg er nok også veldig kresen i stilen, noe som har gjort det litt vanskelig med å bestemme seg for hvilke type briller. Med et brille abonnement gir det meg muligheten til å skifte ut et par briller i året om jeg ønsker det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *