Ukategorisert

Tiden flyr!

Ja nå er det ikke lenge igjen, det kjenner jeg virkelig godt på kroppen!

En graviditet er noe unikt, det er så spesielt å få oppleve dette, føle det og kjenne det på kroppen. Det vokser et lite menneske inni meg. Av og til blir jeg overrasket, og lyset går opp for meg igjen, «jeg skal bli mamma».

Da jeg kjente sparkene for første gang, ble jeg overlykkelig, de små små sparkene tydeliggjorde hele graviditeten. Og nå er sparkene mye kraftigere og mere tydelige. Nå ser vi det utenpå magen.

At kroppen har forandret seg, det synes, og det kjennes. Stadig nye gravidplager har dukket opp, noen har vært vedvarende en god stund, og som jeg ikke vil bli kvitt, før eventuelt etter fødsel. Mens noen kommer og går, også forsvinner de, så dukker det opp helt nye plager.

Slik formen min er nå, er den veldig varierende fra dag til dag. Jeg har fått bekkenløsning, og sliter fortsatt med hode og nakke smerter. Jeg har også fått det i beina nå, de svært tunge og vonde. Det som hjelper nå er å lindre smertene med varmepose.

Jeg har fra tidlig i graviditeten notert ned hvordan formen er, og når jeg ser tilbake på det nå, så ser jeg at tiden har gått fort. Nå er det snart Ca 10 uker igjen, det har nesten gått litt skremmende fort, men som jeg gleder meg til å se lille jenta som bor i magen.

Om noen har noen tips som kan hjelpe meg med de tunge og vonde beina, setter jeg stor pris på det, takk på forhånd<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *