Ukategorisert

Den perfekte lampen til barnerommet

Dette må være det beste kjøpet jeg har gjort til babyrommet!

Den perfekte lampen til et barnerom, men også en god venn til de små. Denne lampen er handlet hos mimmis.no, det er MrMaria Miffy Lampe, som har dimming i 5 steg, som gir et behagelig lys tilpasset omgivelsene.

Disse lampene finnes også i andre varianter, som blandt annet MrMaria Brown, en søt bjørn, MrMaria Anana, en elefant, og MrMaria Nanuk, som er formet som en søt liten isbjørn.

Her finnes det altså flere fine varianter av denne lampen, som barna lett blir glad i, Og som gir de en trygghet. Jeg gleder meg til denne lampa skal taes i bruk hjemme hos oss når lille jenta er kommet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *