Ukategorisert

Sjekk de bryna!!

Kom over noen gamle bilder – De bryna var noe for seg selv. Bra man forandrer seg med tiden, og at dagens mote-bryn er noe forbedret.

De to første bildene er fra ca. 2012-2014, en plass mellom der.

På denne tiden var alle bryn smale, tynne, streker. Nå når jeg ser tilbake, forstår jeg ikke helt hvorfor.

Med tiden har brynene mine blitt bedre, og jeg har blitt eldre. Alle går vell gjennom tiden med mindre pene bryn, og takk og pris for at man kommer seg gjennom!


Dette bildet er fra 2016
Dette bildet er fra 2019

Jeg har blitt eldre, og bryna holder seg mer eller mindre naturlige.

Jeg er glad i å sminke meg, jeg føler meg vell, stråler på en helt annen måte, men nå under graviditeten har jeg rett og slett ikke orket å bruke noe tid på å ordne meg. Kan vell telle på en hånd hvor mange ganger jeg har sminket meg. Det var tøft i starten, bare det å akseptere seg selv uten sminke var vanskelig, spesielt når jeg nesten aldri gikk ut døra uten sminke på flere år.

I løpet av dette svangerskapet har jeg innsett mer hvor viktig det er å ha energi, og ikke minst lyst følelsen i hverdagen. Så det å sminke meg har ikke vært en prioritet. Jeg har rett og slett lært meg å akseptere meg slik jeg er, jeg har blitt mere glad i meg selv!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *