Ukategorisert

Vogna er kommet!

Det føles godt å endelig ha vogna i hus. Har venta på det lenge nok, men nå er den her.

Jeg har vell vært den som har stressa mest av samboer og meg, med tanke på å handle inn det vi trenger før lille jenta kommer til verden.

Jeg har alltid drømt om å en dag få barn, stelle og ordne klart alt, ikke minst strekke meg langt og gjøre alt for mine barn. Jeg er nok en av alle de som har sett for seg hvilken vogn man skal ha, og alt annet av nødvendig utstyr, ja til og med hatt en lang navneliste klar. Navnelista startet jeg på for en del år siden, og siden den gang har den bare blitt lengre og lengre.

Navn har vi enda ikke bestemt oss for, men alt av nødvendig utstyr og klær er klart. Det er kun småting som flasker osv som mangler.

Vogna jeg alltid har drømt om var en Emmaljunga classic i hvitt skinn, med tilsvarende stelleveske. Samboern var ikke så veldig begeistret for den vogna, da han mente den var litt stor og hadde faste hjul. Vi bestemte oss for å prøve Emmaljunga classic og Emmaljunga NXT90 i bagasjerommet i bilen. Det var vell det som avgjorde hvilken vogn det ble.

Emmaljunga NXT90

Jeg måtte la drømmen gå fra meg, for skulle vi i det heletatt ha sjangs til å ha med annen bagasje på tur så måtte vi gå for Emmaljunga NXT90. Samboeren fikk vogn med svingbare hjul, og fargen på vogna bestemte jeg.

Jeg er veldig fornøyd med valg av vogn, det tar vell bare litt tid til å fordøye at drømmevogna ble det ikke noe av. Men jeg ser frem til mange fine turer med denne vogna!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *