Ukategorisert

Overraskelse på døra

Det ringte på døra, noe det sjeldent gjør her hjemme. Jeg spekulerte på hvem det kunne være, da jeg mente vi ikke ventet noe besøk i disse corona tider.

Jeg åpnet døren og der sto det ingen, det var ingen å se, så oppdaget jeg en svart pose stående på bakken. Jeg ble sikkelig overrasket da jeg så oppi, det var en utrolig fin sammeplantning av fine blomster og sjokolade. Jeg tittet opp for se om det var noen der, jeg rakk akkurat å se hvem det var, det var lillebroren min som hadde vært her på vegne av han selv, mamman min og stefaren min.

Dette var en koselig overraskelse i en relativt tung tid, med mye tanker rundt fødselen som vi strax går i møte og alt som foregår i samfunnet og verden med corona viruset.

Jeg er så takknemlig for å ha den familien jeg har, at vi kan overraske og glede hverandre selv om vi ikke får tilbringt tid sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *