Ukategorisert

4 ting som er blitt veldig utfordrende i svangerskapet

Å klippe tå-negla – å sitte på gulvet, eller krakken med foten opp for å klippe tå-negla, det har blitt en stor utfordring. Magen er ekstremt i veien, jeg når ikke frem ordentlig og orker rett og slett ikke å klippe alle med en gang. 

En lang og god dusj – er ikke lengre like digg, for det å stå oppreist i dusjen med godt og varmt vann er blitt slitsomt, å vaske håret krever mye mere enn før, for ikke å snakke om å tørke seg og kle på seg. 

Å ta på sko – ble fort et problem tidlig i svangerskapet, mye på grunn av smerter, men også at magen vokste. Magen kom tidlig hos meg, så dette har vært en utfordring siden tidlig i svangerskapet. 

Å sove på magen – Til å begynne med gikk det bra,  men etter som magen vokste så ble det mer og mer utfordrende. Når magen var blitt så stor at det ikke lengre var mulig å sove på magen, så sleit jeg veldig med å sovne. Jeg elsker å sove på magen, gleder meg veldig til å kunne gjøre det igjen, sover så mye bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *