Ukategorisert

Rennende øyne

Slik som oss mennesker kan hunder også få rennende øyne, enten det er noe som ligger på øyet og irriterer, eller om det er infeksjon. 

Jeg har en hund av rasen York Shire terrier, og hos de er det veldig normalt å ha øyne som renner, men vi har vært heldige vil jeg si. Stella har vært heldig. Hun har ikke hatt så mye til rennende øyne, noe som er veldig positivt. 

Hos hunder som sliter veldig med rennende øyne, kan en operasjon hjelpe. Dette er jo noe jeg håper vi slipper, men nå i det siste har øynene hennes slitt litt. Det har samlet seg mere gugge på øynene, og blitt noe mer rennende enn hva som er vanlig til Stella. Jeg har gjennom dagene tørket og tørket, og ja blitt litt bekymret. Jeg ønsker jo det beste for henne, og det er jo ikke godt å ha rennende øyne, det er jo irriterende. 

Så nå drypper vi og vi drypper, morgen og kveld, i håp om at det skal bedres. Vi krysser fingrene i håp om at dette vil hjelpe. Kanskje det bare er noe irriterende, eller infeksjon. Vi ser an en liten stund til før vi eventuelt må prøve noe nytt. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *