Ukategorisert

Merk barnas klær, det gjør hverdagen enklere

REKLAME // Merkmini

https://www.merkmini.no

Sommeren er godt i gang, om ikke lenge er høsten her og det er tid for barnehage og skolestart. Jeg kan tenke meg det er mange spente barn som gleder seg til å begynne i barnehagen, noen gleder seg veldig til å begynne på storbarn og mange  har kanskje sin første skoledag i 1. Klasse. 

Som tidliger barnehage ansatt og ansatt i skolen vet jeg at klær har lett for å forsvinne, det er derfor ekstra viktig å merke barnas klær med barnets navn, og kanskje også et mobilnummer man kan ringe til om noen skulle finne det. 

Med navnelapper fra @merkmini blir det mye enklere å holde orden i barnas klær, og ikke minst så mye letter å finne eieren til et savnet klesplagg. Start merkingen av klær nå så får du en mindre stressende barnehage- og skolestart. 

I samarbeid med merkmini har jeg fått en unik rabatt til mine følgere. Med koden SIVANITAHOEM får dere -25% rabatt på navnelapper hos https://www.merkmini.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *