Ukategorisert

Et måltid med mindre søl

Reklame // https://twistshake.com/en/

Åå som jeg elsker denne!
Gleder meg veldig til lille jenta vår skal begynne å spise sammen med oss. Med denne vil vi kunne få et måltid uten så mye søl og gris, det sitter også veldig godt på bordet.

✨CRAY CRAY med -50 % rabatt på hele sortimentet hos @twistshakebaby – med rabattkoden min sivanitahoem55 får dere -5% extra, totalt -55% rabatt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *