Ukategorisert

Navnefest for prinsessa vår

På søndag feira vi prinsessa vår med vår nermeste familie. Det var en vakker navnefest seremoni i olavshallen gjennom Human-etisk forbund. Det var taler, musikk og diktlesning, prinsessa vår fikk navnet sitt og en fin navnetavle.

Etter seremonien i Olavshallen ble feiring med nærmeste familie. Selvfølgelig vi alle forhåbdsregler, vi holdt god avstand, god håbdhygiene, spritet hendene våre og alt i vår malt for at denne dagen skulle bli gjennomført på en best mulig måte til tross for omstendighetene og den litt spesielle tiden vi er i.

Jenta vår bar en dåpskjole som er laget av min farmor. I navnefest er det ikke så veldig vanlig med dåpskjole, men siden dette var et ønske av min farmor når hun levde, at mine barn skulle bære dåpskjolen som er laget av henne, så var det en selvfølge at vi brukte den. Den er så fin, også er det et så godt minne å se tilbake til, til da den ble brukt.

Det ble i alt en vellykket dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *